Echipa manageriala

In ultima perioada s-a constatat ca vizita medicala la angajare este o formalitate, iar formularele pe care se face aceasta puse la dispozitie de Ministerul Muncii sunt simpliste, de tip vechi si nu permit diagnosticarea unor afectiuni cronice severe care ulterior pot scadea capacitatea de munca a angajatului ducând la incapacitatea temporara de munca crescuta si pierderi din partea angajatorului.
In occident firmele si marile companii acorda o importanta deosebita „Fisei medicale” la angajare si controlului medical anual periodic, elemente indispensabile pentru mentinerea unei stari de sanatate în rândul angajatilor.
Centrul Medical de Diagnostic si Tratament Ambulatoriu Ploiesti va prezinta alaturat modele de „ Fisa medicala de angajare si Control medical periodic”, ce se pot realiza în unitatea noastra cu înalt profesionalism în orice moment pe baza de programare.
Modalitatile de plata sunt conform legislatiei in vigoare si a tarifelor aprobate de conducerea M.A.I..
In speranta unei viitoare colaborari va prezentam în continuare pachetul de servicii oferit de unitatea noastra una din putinele unitati din judet capabile sa realizeze aceste servicii, dotata cu aparatura de înalta performanta si un personal medical de exceptie.
Echipa manageriala este tânara, dinamica foarte bine pregatita, cu dorinta de afirmare care împreuna cu serviciul medical din unitate se ocupa de buna desfasurare a întregii activitati.
Cu deosebita stima,

Imputernicit Director C.M.D.T.A. Ploiesti
Comisar Sef, dr. PAUN MARIN

CV Director Adjunct Paun Marin

Actele normative care reglementeaza organizarea si functionarea institutiei sunt :

Ordinul M.I. nr. 1288 / 2000; O.M.A.I. 516 / 2003; Legea 360 / 2003; Legea 95 / 2005;

Structura Organizatorica a C.M.D.T.A. Ploiesti este compusa din ;

– Conducere;
– Logistica si achizitii;
– Financiar – contabilitate;
– Ambulatoriu de Specialitate;
– Asistenta Medicala Primara;
– Secretariat;
– Platou tehnic de specialitate.

Conducerea C.M.D.T.A. Ploiesti este compusa din :

– Comisar Sef dr. PAUN MARIN – Imputernicit Director;
– Comisar Sef dr. PITICAS MARIA – Imputernicit Director Adjunct,

Programul de audiente pentru Director este in fiecare zi de MIERCURI intre orele 13 – 15, iar pentru Director adjunct in fiecare zi de LUNI intre orele 13 – 15

Responsabilul cu difuzarea informatiilor publice este Dr. SIMIONESCU ANCA MARIA.